-20%
Azure Haze
Komplekts
Special Price 127,20€ Regular Price 159,00€
Rating:
0 % of 100
Apjoms
40 ml
Kods
0910718
gab.
Pieejams - izsūtisim nekavējoties
Kur nopirkt?
PIEGĀDES VEIDI
Līdz bezmaksas piegādei Jums ir atlicis iegādāties produktus par 29,00€
AZZURE HAZE

Patiesu laimi rada siltums, miers un tā īpašā sajūta, ka dzīvē viss ir kārtībā. Miers, ko izjūtat kādā eksotiskā zemē pie jūras laiskā, sapņainā vasaras rītā. Tas sola saulainu dienu, kas pielieta ar ziedoša dārza, rīta rasas klātas koka mizas, jūras un pikantu piekrastes augu smaržu. Šīs vīzijas iedvesmots, parfimērs Harijs Fremonts radījis M.INT. aromātu “AZURE HAZE” - smaržu, kas pieder pikantu koksnes un ziedu aromātu grupai.
Harijs Fremonts apraksta “AZURE HAZE” kā siltu, virmojošu aromātu vīriešiem, kas uz katras ādas iegūst citas nianses. Šis ir daudzslāņu aromāts, un pārsteidzošākais ir nevis individuālās notis - lai gan katra no tām ir īpaši unikāla - bet gan aromāta kompozīcijas harmonija. “AZURE HAZE” ir silts, aristokrātisks aromāts ar atsvaidzinošām dzirkstīm. Tas ir mēreni raupjš un pikanti rūgts.
“AZURE HAZE” sākuma notī uzmirdz koķeta mandarīna smarža, noturīga un patīkama, sulīga guava un koriandra lapu savdabīgā noskaņa. Sākuma nots ir pārliecināta, pikanta un asa. Sirds notīs ievērosiet saulaino safrānu, ko ieskauj matē tējas smarža. Intensīvā safrāna nots rezonē ar piesātināto, izteikto timiānu, padarot aromātu intriģējošu un neatkārtojamu. Izteiksmīgākā sirds nots ir jutekliskā ādas smarža, kas saplūst ar parfīma nēsātāja ādu un palīdz aromātam acumirklī nosēsties. Ādas nots fonā tikko jaušama vēsa ķērpju un dabīga muskusa smarža, kas paildzina aromāta akorda noturību.
“AZURE HAZE” ir lieliska izvēle jebkuram gadalaikam, taču vasara īpaši izcels šī aromāta šarmu. Aromātam piemīt drosmīgs un pārliecinošs, taču vienlaikus arī viegls un gaisīgs raksturs. Tas izceļ dabas un lieliskas gaumes baudījumu, uzburot eksotisku brīvdienu atmosfēru. “AZURE HAZE” patiks ne tikai vīriešiem, kuri izvēlas ziedu smaržas, bet arī sievietēm, kuras iecienījušas izteiksmīgus unisex parfīmus bez izteikti saldiem apakštoņiem.
Papildinformācija
Apjoms 40 ml
Atlaides
PIEGĀDE
Piegāde Piegādes laiks Cena
Kurjers 1-3 d.d. 2.95 Eur *
Pakomāts 1-3 d.d. 2.95 Eur *
Salonā 0-3 d.d.* Bezmaksas

* Iepērkoties par 39,00 € un vairāk BEZMAKSAS PIEGĀDE


Ja Jums ir jautājumi par savu pasūtījumu, rakstiet mums uz e-pastu: helpdesk@kristiana.lv.

Vairāk informācijas
 
APMAKSAS
INTERNETBANKA - norēķināties varēsiet, izmantojot maksājumu platformu ar plašu internetbanku klāstu.
 
SKAIDRĀ NAUDĀ - norēķināties varēsiet skaidrā naudā, maksājot kurjeram pasūtījuma piegādes brīdī.
 
BANKAS PĀRSKAITĪJUMS - norēķināties varēsiet ar bankas pārskaitījumu uz mūsu norādītajiem rekvizītiem.

Ja Jums ir KRISTIANA KLUBA karte: pasūtījuma komentāros ierakstiet tās numuru – par pirkumu Jums tiks pieskaitīti „Kristiana” eiro, kā to paredz KLUBA noteikumi.
Ja Jums ir KRISTIANA DĀVANU karte: variet to izmantot pirkuma apmaksai.
ATGRIEŠANAS KĀRTĪBA
Klientam ir tiesības 14 dienu laikā no preces saņemšanas, nenorādot iemeslus, atteikties no preces un to atgriezt.
Tādā gadījumā: Preces iepakojums nedrīkst būt bojāts, kā arī prece kopā ar iepakojumu nedrīkst būt zaudējusi tirgošanas izskatu, un tai ir jābūt pilnā komplektācijā. Prece nevar būt lietota vai izmēģināta.

Klientam, saņemot nekvalitatīvu preci, ir nekavējoties jāsazinās ar pārdevēju pa tālruni vai pa e-pastu un jāsaskaņo maiņas vai atgriešanas nosacījumi.
Tādā gadījumā: • Precei un iepakojumam ir jābūt pilnā komplektācijā.

Vēloties atgriezt preci, Klients nosūta e-pastu: helpdesk@kristiana.lv, izsūtīdams aizpildītu, parakstītu un noskenētu „Atgriešanas formu” (kuru var izdrukāt ŠEIT...) vai izsūtīdams to kopā ar reģistrētu sūtījumu.
Ja pircējs, iegādādamies preci, izmanto iespēju izņemt preci Kristiana salonā, viņš var atgriežamo preci pats nogādāt uz to pašu salonu, kurā izņēma preci, tā darba laikā. Visos gadījumos klients atbild par preces vērtības samazinājumu, kas radies darbību, kas nav būtiskas preces īpašību un kvalitātes noteikšanai, dēļ.

Pēc preces atgriešanas 10 d. d. laikā uz Jūsu kontu tiks atmaksāta nauda.

Atsauksmes

Azure Haze M.INT Komplekts

Rakstīt atsauksmi: Azure Haze M.INT Komplekts