Le Lift Crème
Pretgrumbu sejas krēms
143,00€
Rating:
0 % of 100
Apjoms
50 ml
Kods
0760680
gab.
Pieejams - izsūtisim nekavējoties
Kur nopirkt?
PIEGĀDES VEIDI
Līdz bezmaksas piegādei Jums ir atlicis iegādāties produktus par 29,00€
Pirmo reizi CHANEL ir izstrādājis grumbu izlīdzinošo un nostiprinošo krēmu ar ļoti koncentrētām dabīgām aktīvām sastāvdaļām. LE LIFT krēms ir izgatavots no 94% dabīgām sastāvdaļām un ar jaunu aktīvo sastāvdaļu, kas ir tikpat efektīva kā retinols *, bet maiga pret ādu: botāniskais zilās lucernas koncentrāts. Jaunajam LE LIFT krēmam ir trīs faktūras: Crème Fine, Crème un Crème Riche no gaišākā līdz biezākajam balzāmam. 3 faktūras, kas lieliski iederas ādā, lai iegūtu patiesu juteklisku baudu. * Keratinocītu diferenciācijas un proliferācijas stimulēšanas un I tipa kolagēna sintēzes salīdzinājums - testi in vitro. Epidermas blīvuma palielināšanās - testi, kas veikti ar rekonstruētu ādu. Pretgrumbu un izlīdzinošo efektu salīdzinājums - instrumentālais novērtējums tika veikts ar 21 sievieti.
LE LIFT krēmi tiek veidoti ar īpašu sastāvdaļu: botānisko zilās lucernas koncentrātu, stingrākai, gludākai un mirdzošākai ādai. - Gludākas grumbas: -25% * - Stingrāka āda: + 10% ** - Vairāk mirdzoša āda: + 34% *** - Elastīgāka āda: + 20% *** * Instrumentālais novērtējums tika veikts ar 31 sievieti pēc 2 mēnešiem LE LIFT Crème lietošana. ** Pēc viena mēneša LE LIFT Crème Riche lietošanas tika veikts klīniskais pētījums ar 32 sievietēm. *** Pēc viena mēneša LE LIFT Crème Fine lietošanas tika veikts klīniskais novērtējums 31 sievietei.
Papildinformācija
Apjoms 50 ml
Pirms krēma uzklāšanas uzlabojiet tā iedarbību, izmantojot metodes, kas pielāgotas tieši jūsu vajadzībām. Pēc acu krēma un LE LIFT seruma uzklājiet krēmu no rīta un vakarā uz sejas un kakla.
1. Nogludinošā masāža samazina krunciņas un piepilda ādu. Ar īkšķi un rādītājpirkstu veiciet nelielus kniebienus gar deguna rievām (1) un pieres krunciņu (2), tad nogludiniet. Atkārtojiet 3 reizes.
2. Nostiprinošais rituāls stimulē kolagēna un elastīna sintēzi. Ar īkšķi un pārējiem pirkstiem dziļi saspiediet ādu pa sejas ovāla līniju (1) un uz vaigiem (2). Atkārtojiet 3 reizes.
3. Šī atjaunojošā masāža atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām un aktivizē mikrocirkulāciju. Ar vidējo pirkstu paberzējiet deguna rievas (1), pieres krunciņas (2), vaigus (3) un pieri (4), pirms tam pavelkot ādu uz augšu, ja nepieciešams. Atkārtojiet 3 reizes.
PIEGĀDE
Piegāde Piegādes laiks Cena
Kurjers 1-3 d.d. 2.95 Eur *
Pakomāts 1-3 d.d. 2.95 Eur *
Salonā 0-3 d.d.* Bezmaksas

* Iepērkoties par 39,00 € un vairāk BEZMAKSAS PIEGĀDE


Ja Jums ir jautājumi par savu pasūtījumu, rakstiet mums uz e-pastu: helpdesk@kristiana.lv.

Vairāk informācijas
 
APMAKSAS
INTERNETBANKA - norēķināties varēsiet, izmantojot maksājumu platformu ar plašu internetbanku klāstu.
 
SKAIDRĀ NAUDĀ - norēķināties varēsiet skaidrā naudā, maksājot kurjeram pasūtījuma piegādes brīdī.
 
BANKAS PĀRSKAITĪJUMS - norēķināties varēsiet ar bankas pārskaitījumu uz mūsu norādītajiem rekvizītiem.

Ja Jums ir KRISTIANA KLUBA karte: pasūtījuma komentāros ierakstiet tās numuru – par pirkumu Jums tiks pieskaitīti „Kristiana” eiro, kā to paredz KLUBA noteikumi.
Ja Jums ir KRISTIANA DĀVANU karte: variet to izmantot pirkuma apmaksai.
ATGRIEŠANAS KĀRTĪBA
Klientam ir tiesības 14 dienu laikā no preces saņemšanas, nenorādot iemeslus, atteikties no preces un to atgriezt.
Tādā gadījumā: Preces iepakojums nedrīkst būt bojāts, kā arī prece kopā ar iepakojumu nedrīkst būt zaudējusi tirgošanas izskatu, un tai ir jābūt pilnā komplektācijā. Prece nevar būt lietota vai izmēģināta.

Klientam, saņemot nekvalitatīvu preci, ir nekavējoties jāsazinās ar pārdevēju pa tālruni vai pa e-pastu un jāsaskaņo maiņas vai atgriešanas nosacījumi.
Tādā gadījumā: • Precei un iepakojumam ir jābūt pilnā komplektācijā.

Vēloties atgriezt preci, Klients nosūta e-pastu: helpdesk@kristiana.lv, izsūtīdams aizpildītu, parakstītu un noskenētu „Atgriešanas formu” (kuru var izdrukāt ŠEIT...) vai izsūtīdams to kopā ar reģistrētu sūtījumu.
Ja pircējs, iegādādamies preci, izmanto iespēju izņemt preci Kristiana salonā, viņš var atgriežamo preci pats nogādāt uz to pašu salonu, kurā izņēma preci, tā darba laikā. Visos gadījumos klients atbild par preces vērtības samazinājumu, kas radies darbību, kas nav būtiskas preces īpašību un kvalitātes noteikšanai, dēļ.

Pēc preces atgriešanas 10 d. d. laikā uz Jūsu kontu tiks atmaksāta nauda.

Atsauksmes

Le Lift Crème CHANEL Pretgrumbu sejas krēms

Rakstīt atsauksmi: Le Lift Crème CHANEL Pretgrumbu sejas krēms
Susiję produktai
Pretgrumbu un nostiprinošs acu krēms
15ml
Rating:
0%
90,00€
Roku krēms
50ml
Rating:
0%
70,98€