-30%
Time Filler Intensive
Nostiprinošs sejas serums
Special Price 49,69€ Regular Price 70,98€
Rating:
0 % of 100
Apjoms
30 ml
Kods
1018163
gab.
Pieejams - izsūtisim nekavējoties
Kur nopirkt?
PIEGĀDES VEIDI
Līdz bezmaksas piegādei Jums ir atlicis iegādāties produktus par 29,00€

Intensīvās iedarbības pretgrumbu serums “Time-Filler Intensive” atšķiras ar tā ražošanā izmantoto unikālo sastāvdaļu iekapsulēšanas tehnoloģiju, ko iedvesmojušas piecas estētiskajā medicīnā lietotas grumbu korekcijas metodes. Manāmas ādas stāvokļa pārmaiņas var gaidīt jau pēc 7 dienu ilgas lietošanas. Klīniskos pētījumos apstiprināta iedarbība.
· Mīmikas un spriedzes grumbas palīdz atslābināt heksapeptīds, kura iedarbība ir līdzīga botulīntoksīnam, bet kurš neierobežo sejas muskuļu kustīgumu.
· Dziļās grumbas samazina kolagēna sintēzi veicinošie peptīdi un hialuronskābe - pildviela, kas, atjaunojot audu apjomu, aizpilda grumbas un tvirtina ādu.
· Uz virspusējām grumbām iedarbojas vielas, kas, nodrošinot pīlinga efektu, nogludina ādas virsmu un noloba atmirušās šūnas.
· Sausas ādas grumbas tiek koriģētas ar aktīvo sastāvdaļu, kura ādā palīdz saglabāt mitrumu un kuras iedarbība ir līdzīga ādas stāvokli atjauninošu injekciju efektam.
· Kakla grumbas izlīdzina augu izcelsmes ekstrakts, kam ir stiepjoša iedarbība un kas stimulē ādas struktūru veidojošo olbaltumvielu sintēzi.
Klīniskos pētījumos apstiprināta iedarbība: stimulē kolagēna sintēzi, mazina dažāda veida grumbas - dusmu grumbas un citas krunciņas, kas veidojas uz pieres, “vārnu kājiņas”, kakla un citas grumbas.
Papildinformācija
Apjoms 30 ml
Atlaides
Uzklājiet uz sejas un kakla ādas no rīta un (vai) vakarā pirms krēma lietošanas.
Aqua (Water, Eau), Glycereth-26, Butylene Glycol, Glycerin, Squalane, Pentylene Glycol, Imperata Cylindrica Root Extract, Phenoxyethanol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sucrose Palmitate, Ppg-26-Buteth-26, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Glyceryl Linoleate, O-Cymen-5-Ol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Chloride, Carbomer, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Hydroxide, Anigozanthos Flavidus Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Crithmum Maritimum Extract, Glucose, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Potassium Chloride, Potassium Sorbate, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Phosphate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Tocopherol, Lysine Hcl, Arginine Hcl, Palmitoyl Tripeptide-1, Alanine, Histidine Hcl, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Cystine, Cyanocobalamin, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine Hcl, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Biotin, Proline, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine Hcl, Coenzyme A, Sodium Glucuronate, Thiamine Diphosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Niacin, Niacinamide, Pyridoxine Hcl, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Sodium Tocopheryl Phosphate, Thiamine Hcl, Folic Acid.

LABORATOIRES FILORGA - TIKAI ZINĀTNE BEZ JEBKĀDIEM BRĪNUMIEM. Estētiskā medicīna – novatorisks ceļš, kuru izvēlējās pasaulē atzītu anti-ageing produktu radītāji. FILORGA zinātnisko laboratoriju eksperti zina, kā tikt galā ar novecošanās pazīmēm, jo jau vairāk kā 30 gadu veic novecošanās un tās prevencijas pētījumus. To rezultāts – inovatīvi produkti, kas ir radīti izmantojot progresīvas estētiskās medicīnas tehnoloģijas. Produkti tiek izgatavoti no augstas kvalitātes koncentrētām aktīvajām vielām, kuras nonāk līdz pašam dziļākajam ādas slānim un atjauno ādu ne tikai vizuāli, bet arī šūnu līmenī. 

PIEGĀDE
Piegāde Piegādes laiks Cena
Kurjers 1-3 d.d. 2.95 Eur *
Pakomāts 1-3 d.d. 2.95 Eur *
Salonā 0-3 d.d.* Bezmaksas

* Iepērkoties par 39,00 € un vairāk BEZMAKSAS PIEGĀDE


Ja Jums ir jautājumi par savu pasūtījumu, rakstiet mums uz e-pastu: helpdesk@kristiana.lv.

Vairāk informācijas
 
APMAKSAS
INTERNETBANKA - norēķināties varēsiet, izmantojot maksājumu platformu ar plašu internetbanku klāstu.
 
SKAIDRĀ NAUDĀ - norēķināties varēsiet skaidrā naudā, maksājot kurjeram pasūtījuma piegādes brīdī.
 
BANKAS PĀRSKAITĪJUMS - norēķināties varēsiet ar bankas pārskaitījumu uz mūsu norādītajiem rekvizītiem.

Ja Jums ir KRISTIANA KLUBA karte: pasūtījuma komentāros ierakstiet tās numuru – par pirkumu Jums tiks pieskaitīti „Kristiana” eiro, kā to paredz KLUBA noteikumi.
Ja Jums ir KRISTIANA DĀVANU karte: variet to izmantot pirkuma apmaksai.
ATGRIEŠANAS KĀRTĪBA
Klientam ir tiesības 14 dienu laikā no preces saņemšanas, nenorādot iemeslus, atteikties no preces un to atgriezt.
Tādā gadījumā: Preces iepakojums nedrīkst būt bojāts, kā arī prece kopā ar iepakojumu nedrīkst būt zaudējusi tirgošanas izskatu, un tai ir jābūt pilnā komplektācijā. Prece nevar būt lietota vai izmēģināta.

Klientam, saņemot nekvalitatīvu preci, ir nekavējoties jāsazinās ar pārdevēju pa tālruni vai pa e-pastu un jāsaskaņo maiņas vai atgriešanas nosacījumi.
Tādā gadījumā: • Precei un iepakojumam ir jābūt pilnā komplektācijā.

Vēloties atgriezt preci, Klients nosūta e-pastu: helpdesk@kristiana.lv, izsūtīdams aizpildītu, parakstītu un noskenētu „Atgriešanas formu” (kuru var izdrukāt ŠEIT...) vai izsūtīdams to kopā ar reģistrētu sūtījumu.
Ja pircējs, iegādādamies preci, izmanto iespēju izņemt preci Kristiana salonā, viņš var atgriežamo preci pats nogādāt uz to pašu salonu, kurā izņēma preci, tā darba laikā. Visos gadījumos klients atbild par preces vērtības samazinājumu, kas radies darbību, kas nav būtiskas preces īpašību un kvalitātes noteikšanai, dēļ.

Pēc preces atgriešanas 10 d. d. laikā uz Jūsu kontu tiks atmaksāta nauda.

Atsauksmes

Time Filler Intensive FILORGA Nostiprinošs sejas serums

Rakstīt atsauksmi: Time Filler Intensive FILORGA Nostiprinošs sejas serums